Rólam

Ismerj meg

Pillangó-Fény Stúdió

Az érintésterápiákról és rólam

Számos tanulmány foglalkozott az érintés fontosságával. Születésünktől fogva érzelmi fejlődésünk talán legfontosabb része, szeretet nyelvünk egyike, és lelki egyensúlyunk alappillére.
Saját gyógyulásom és a természetgyógyászati tanulmányaim során az energiagyógyászattal, különböző masszázs technikákkal ismerkedtem meg, és tapasztaltam pozitív hatásukat.
Ezek olyan módon emelték életem és változtatták meg életfelfogásom, hogy szükségét éreztem ezt a csodás megtapasztalást másoknak is átadni, másokat is segíteni, hogy megéljék a lelki felszabadulás ezen kellemes útját.

Aranyosi Tímea

Aranyosi Tímea Természetes Gyógymódok terapeuta Masszőr +36-30/943-0756 pillangofenystudio@gmail.com

A pillangó az átváltozás, a megújulás egyik csodás tanítója és példája. Életünkben újból és újból valami hasonló átalakulásra vágyunk tudatosan vagy tudatalatt, akarattal vagy sodródva az életünk eseményeivel.

Az általam tanult kezelési módokkal az életedben a megújulási vágyadnak több szintjén, az érzésednek, az érdeklődésednek megfelelően segítelek, hogy felszabadulhass, könnyedebben éld meg a mindennapokat és magad életébe valamint környezeted számára is még több örömöt, Fényt hozz.

Szeretettel várlak a számodra legtökéletesebb kezelésre!

Masszázs

Energiagyógyászat

Érintésterápia

Tapasztalat
0 év
elégedett kliens
0 +
kezelés fajta
0
elérhetőség a héten
0 nap

Masszőrök

Szeretettel várlak Téged egyéni, valamint masszőr kollegáimmal négykezes és páros masszázsokra!
Keress minket bizalommal!
PF_profil (5)

Aranyosi Tímea

Masszőr, Természetes Gyógymódok Terapeuta

20221227_104609

Havasi László

Masszőr

4717(1)-Ildi

Demény Ildikó

Masszőr

Én a metamorf masszázst próbáltam ki. Nagyon feszült voltam, amitól már nagyon nem éreztem jól magam és a környezetem is jelezte felém, hogy ezen változtatnom kéne. A metamorf masszázs után sokkal nyugodtabb, megkönnyebbültebb lettem. Ezt nem tudom pontosan szavakba ölteni, ki kell próbálni.
Pillangó-Fény Stúdió kliense-Kornélia